Astrid Lindgren tur och retur

För andra gången i livet har vi åkt tur och retur med taxi till Astrid Lindgrens barnsjukhus. Samma åkomma, olika barn. Varje gång tog besöket allt som allt under en timme. Så jag kan verkligen rekommendera skadan ”piglux”, om ni nu har ett barn som nödvändigtvis måste göra sig illa. Ett litet ledband som hamnar på sned när man till exempel ramlar i trappan och blir hängande i mammans hand. Aj.

Rufus verkade tämligen obesvärad och lärde sig säga ”Åka taxi”. Eller ”Tatsi”.

Hela kalaset gick på 440 i taxikostnad och 70 spänn i lagningskostnad. Taget.

Både arm och hand fungerade utmärkt vid hemkomst. Det var i alla fall inget som helst problem att greppa en stor hårtuss ur oskyldigt tevetittande brorsas frisyr och rycka till så att den lossnade. Fan, kanske inte var så dumt med en släng av piglux ändå.

En reaktion på ”Astrid Lindgren tur och retur

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *