Saffranskoden

Nobelpris till den som forskar fram hur man kommer ihåg saffran när man kommer till kassan i mataffären. Det har nog aldrig hänt att jag kommit ihåg det.

Det var allt jag hade att säga idag.

4 reaktioner på ”Saffranskoden

  1. Jag brukar skriva med tusch på handen men det kanske inte du vill. Sätt en post-it på VISA-kortet, då måste du titta på det innan du betalar.

  2. Bra där. Återkommer med besked om huruvida det funkar eller ej (tusch på hand har jag provat – funkar icke). Som det är nu går jag och handlar allt, går hem och packar upp, går tillbaka till affären, köper något jag alls inte skulle ha, går hem, går tillbaka igen och viskar ”saffran” hela vägen till affären. Köper saffran, går hem. Typ.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *