Kryss på handen €“ no more

Förr i tiden brukade jag sätta ett kryss på handen. Funkade som påminnelse och när jag såg det kom jag ihåg vad jag skulle göra. Typ; köpa linsvätska.

Den tiden är förbi.

I min mobil för tillfället; köpa kalaspresenter till Tilde och Ludde, köpa nya kalsonger och strumpor till Julian, hämta teaterbiljetter, storhandla, anmäla VAB till försäkringskassan, köpa present till Emma, betala Emma för en grej som hon ska ha pengar för, föra över pengar så jag har råd att betala, hämta Julian hos lekkamrat idag (inte ok att glömma denna punkt), inte missa frukostseminariet torsdag morgon, maila min lärare på webmasterkursen om intyg, fixa lunchdate med David P (skulle gjort för en, nej två månader sen), fixa lunchdate med Christine, köpa present till Sanna (räcker med blomma från macken?), ringa Sanna den 14 maj (omprioriteras till sms:a Sanna, eftersom vi ska dit på lördag), gå på systemet. Dricka mig full för att orka med ovanstående.

Typ.

Jag behöver större händer.

3 reaktioner på ”Kryss på handen €“ no more

  1. He he, ett par luffarschack på kroppen kanske gör tricket. Sen kan andra också vara med och ta initiativ… I alla fall till lunch. Mitt schema är ganska öppet och flexibelt. Är bara till att skrika till om du glömt lunchlådan hemma så tar vi en wrap i Humlan 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *