Förändring på många plan…

Idag köpte jag mitt livs första rynkkräm. Inget dyrt och fint. Men ändå, en kräm som €motverkar hudens ålderstecken€. €Anpassad för mogen hy€. Ser vi en 40-årskris segla upp? Eller är det bara en singel-panik-pryl? Är jag lurad?

Jag lägger hur som helst ännu en sak till listan jag aldrig i helvete skulle göra.

Synd att jag inte har ett inre som matchar med mitt mogna yttre. Eller tur. Eller synd.

Eller nej fan – tur.

2 reaktioner på ”Förändring på många plan…

  1. Jag har goda och dåliga nyheter. Eller saker att skriva. Det dåliga är att rynkkräm inte funkar. Jag har testat, för flera år sen när rynkjävlarna bör ha varit mer reversibla (ok, inte alla sorter på marknaden, men ändå).
    Det bra är att jag bara älskar ditt sätt att skriva. Det kände jag att jag måste säga efter det förra ”svammelinlägget”. Som jag tyckte mycket om och verkligen kände igen mig i. Men det kan vi prata mer om på lördag.

  2. Ang. dåliga nyheter; det ante mig på nåt vis. De 99 kronorna hade jag behövt till annat. Billigare att köra ner skallen i en hink med isvatten på nåt vis.
    Ang. bra nyheter; hur länge kan man rodna utan att det blir ohälsosamt…? Stor kram. Dina ord värmer mer än du tror. Lördag it is!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *