Får man slå bönder?

Ok. Jag är förbannad. Så inihelvete.

Kombinationen mycket snö och rassliga tak gjorde att jag kände mig manad att åka till torpet över dagen och skotta lite snö innan det börjar töa. Jag har två tak som är mer kritiska än de andra, kan man väl säga. Egentligen är väl hela stället kritiskt, men det behöver vi inte gå in på nu.

När jag kommer längs skogsvägen så ser jag att det har hänt, det vi befarat skulle hända i alla år sen vi köpte våren -07. Bonden har huggit ner all skog precis bredvid tomten där torpet ligger! Kalhygge inpå knuten! Den fina vackra gamla skogen där barnen brukar leka är bara helt borta.

Snåla okänsliga idiotbonde.

7 reaktioner på ”Får man slå bönder?

  1. Jag vet! Fan säger jag bara! Det är förjävligt verkligen. Jag skulle verkligen vilja döda bonden. Han hade ju kunnat göra det på ett lite mer finkänsligt sätt, men han har verkligen skövlat hela skiten. Idiot.

  2. Butthead. Bajsa i hans brevlåda. Du är så smal nu att du utan problem bör kunna hoppa upp och sätta dig bekvämt tillrätta på hans brevlåda.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *