Mina små nollåttor

Det var en tapper trio som stretade i motvinden upp till torget. Snö är ju så roligt… för barnen. Yeah, right. Skitkul. Verkligen.

– Uuuuääää! Jag vill gå heeem!

Mina ungar är inbitna nollåttor som tycker att väder är onödigt. Vi åt lunch, köpte lördagsgodis och en del annat. Sen kutade jag hela vägen hem med matkasse och kälke och två ungar som verkligen led i kylan. Alla tre var lika lättade när vi stod i värmen igen.

– Dumma kalltet. Jag längtar till våren, tyckte Rufus.

Hörde du det, vinterjävel? Inte ens ungarna tycker att det är roligt längre! Haja piken.

2 reaktioner på ”Mina små nollåttor

  1. Hörde du att det ska bli 25 minus i morgon kväll? Skönt. Vad kul det ska bli att gå till jobbet på måndag morgon, det blir skoterkängor och overall som gäller. Å andra sidan sitter jag nog hemma med nästa barn då, så det kanske inte drabbar mig…

  2. Nej inte ens barnen…
    Emmas kommentar i morse va: – Sluta snöa, för faaan! (riktat mot fönstret) 🙂
    Har ingen aning om var hon kan ha snappat upp det där ordvalet…?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *