Saker man har en av…

Durkslag, våffeljärn, vattenkokare, hushållsassistent, torkställ för tvätt, riskokare, salladsslunga, brödrost, dammsugare, teve, dvd, stekpanna, jättekastrull, skoställ, strykjärn, strykbräda, tvättkorg, SAOL, julgransfot, mopphink, termometer, stavmixer, balkongbord, radio, micro, blender, Beatles-box, matberedare, elvisp, stor resväska, router, Trivial Pursuit och kaffekvarn.

Fan vad dyrt det är att separera sig.

Av någon anledning har vi typ tolv osthyvlar.

Skönt.

4 reaktioner på ”Saker man har en av…

  1. Nu ska vi se här. Följande hade vi två av: Durkslag, vattenkokare, brödrost (men min exploderade), dammsugare, teve, stekpanna, jättekastrull (fast Mark fick båda), skoställ, strykjärn, tvättkorg, SAOL (skoja bara, men en viss person behöver ingen saol…), stavmixer, radio (jag fick båda), stor resväska (hade vi minst fem), router (say no more). Salladsslunga behöver ingen människa ha. Vart vill jag komma med detta? Vet inte. Vi hade t o m två stenmortlar, tills jag sålde en på loppis förra året (smart), men sen fick vi en till så det löste sig.

  2. Don’t mess with my salladsslunga! 🙂 Den införskaffades precis innan krisen började och den släpper jag aldrig. David brukar skämta om att han ska ta den, ha ha ha! Det är ju det bästa som hänt mänskligheten! 😉

  3. Vad är en salladsslunga? Kan ha en sådan i kombination med potatisskalarmaskin, sjukt bra. Vi har för övrigt 5 nagelknipsare.

  4. Ha ha ha! Det hade vi också bara en! Nagelknipsare alltså. Men jag har investerat i en nu. Salladsslunga är en härlig sak som man centrifugerar salladen i. Så den bli så krispig och fin så. Som sagt, can’t live without it…;-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *