In my bed

Satt och bodelade sent igår. Något av en ny hobby? Ställde klockan på 05.15 och gled ner i en sval säng vid 00.30, trött som en ensamstående morsa som ligger i skilsmässa, på ett ungefär.

Sen gick tankarna ungefär såhär:

”Får inte glömma att ta fram frysta kycklingen på torsdag kväll så att den tinar till på fredag… undrar om jag ändå måste handla på vägen hem… kanske snacks… mjölk behöver vi i alla fall… fan, jag måste ringa och flytta telefonen också, det har jag glömt… nu blir det säkert dyrare… och hur gör jag med bredband, det ska ju ingå… men vaddå ingå?… just det, simskolan… måste ta med mig kläder imorgon… undrar om jag pallar att gå till jobbet i mina nya skor imorgon?… nej, jag kommer få skavsår… fan, de som är så snygga… och så ska Julian ha med en kompis hem… inte glömma… har jag osat till kalaset på lördag?… fan, jag behöver köpa ny säng… hur bred ska man ha?… blir 140 cm för brett?… i det rummet… kommer det se konstigt ut kanske… och teve… och köksbord… måste åka och kolla… måste kolla… och hämta den där sängen till barnen… behöver jag hyra släp för det?… nej, man borde kunna bära över den… det är ju bara från Hjälmarsvägen… och tvättmaskinen… den måste ner till landet… när då?… och hur då?… då måste man vara två… fan, har jag glömt att betala mobilräkningen?… måste kolla imorgon… och så måste jag boka städfirma för flyttstädning… flyttfirman ska ha kontanter… kan man ta ut så mycket i en bankomat?… får ta ut i omgångar… måste börja med det snart i så fall… kallade jag till det där mötet på torsdag?… det gjorde jag men jag glömde nog boka konferensrum… fan… undrar om man kan sitta i köket då… måste slutföra den där jävla bodelningen imorgon… nej, nu måste jag sova… hur många timmar blir det?… måste köpa nytt puder… det är snart slut… hur söker man lagfart på torpet egentligen?… får inte glömma att packa ner russin när vi ska till simskolan… måste köpa bäddmadrassar till våra nya sängar också… fan… dyrt… jättedyrt…. undrar hur mycket den här flytten kommer kosta?… kanske inte kan åka till N.Y…. eller jo… eller nej… måste kolla vad det kostar…. och boka… och boka färjan till Gotland om jag ska dit… när ska jag dit?… ska jag bo i en tvåa resten av mitt liv nu?… hur är egentligen Årstaskolan på högstadiet?… har vi fil så det räcker till imorgon bitti… annars gör jag gröt… för jag köpte väl havregryn…”

Ja. Och så höll det på till ca. 02.30 när Rufus kissade i sängen och kom över till min torra säng. Sen tror jag att jag somnade. Av ren överlevnadsinstinkt sattes hjärnan på on hold.

Sen ringde klockan 05.15.

”… och så måste jag köpa lite nya sängkläder… och ny elvisp också… undrar om det verkligen tar flera år att få parkering i nya föreningen?… jag får inte glömma att köpa SL-kort idag… får inte glömma… får inte glömma… får inte glömma…. får inte glömma…”

Får inte glömma. Måste komma ihåg.

Allt.

6 reaktioner på ”In my bed

  1. Ojojoj. Men du, det fixar sig ju. Det fixade sig för mig. Ät elefanten en liten bit i taget! Om du vill ha två fräscha 90-cm resårmadrasser av dyr och god kvalitet med bäddmadrasser till, så får du dem gratis. Jag är säker på att M håller med om det :).
    Fast ordna med telefonen nu, de har lång handläggningstid på Telia. Bredbandet kan du tänka på när du har flyttat.

  2. Anna: Ha ha ha, ja! Vad hade du för ursäkt? 😉 Sara: Tack! Jag vill mer än gärna ha madrasser! Om M tycker det är ok. Telefonen ska jag fixa imorgon dag. Tack för att du påminner mig om att elefanter är för stora att svälja hela. Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *