I’m uppkopplad

Jaha. Efter en stökig morgon kom jag iväg två timmar försenad. Via anhalter på vägen fyllde jag långsamt upp bilen med E85, mat och dryck. Sen körde jag bara. Fort och bra.

Nu har jag varit här nere i tre timmar och städat som en idiot. Packat in maten, vädrat sängkläder, bytt lakan, lagt rätt saker på rätt plats. Exempelvis så är champagne en typisk kylvara som bör förvaras svalt. Jag har plockat in några ynka blommor – det finns fucking vitsippor! Och mina tulpaner som jag satte första året och som inte visat sig någon gång blommar helt plötsligt. Galet. Symboliskt på nåt vis kan jag tycka. Och pumpen funkar. Nytt för i år verkar vara uppkoppling som var mycket sporadisk förra året.

Och nu sitter jag här och lyssnar på fåglarna. Och snart får jag sällis.

Försök hitta ett fel i den situationen. Jag kan inte.

4 reaktioner på ”I’m uppkopplad

  1. Det låter helt fantastiskt! Njut ordentligt av vitsippor, tulpaner, fågelkvitter och sällis! Ta hand om dig! Kram

  2. Så jäkla härligt det låter!!! Vill också vara där! Njut, fina fina du. Du är värd varenda tulpan, vitsippa och champagne som finns!! kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *