Drömmer jag?

Ett par dygn har passerat och jag går runt och undrar om jag drömmer. Allt är bara så på plats. Ja, inte kartongerna och prylarna. Men resten. Det som räknas.

Igår fick jag mitt underbara köksbord levererat till dörren. Tack, Ulrika! Sen fick jag hjälp av världens bästa syster att hämta ungarnas nya säng. Sen var vi på nyöppnade Årsta Delibod och köpte sjukt goda mackor. det finns egentligen ingenting som saknas här i krokarna. Man kan leva hela sitt liv utan att lämna Årsta liksom.

På eftermiddagen droppade folk förbi. Kom och gick. Jenny stickade klart sin inflyttningspresent till mig vid mitt nya köksbord, en trasa i rött och vitt. Så fin! Barnen fick hälsa på och verkar gilla sitt nya hem. Fast Rufus förstod nog inte att det är här han ska bo nu. Det var stökigt. Kartonger överallt. Men så mycket kärlek här inne i kaoset. Ost. Vin. Öl. Kex. Skratt. Kramar. Lyckobud. Snurriga skallar. Bra musik. Och vips var klockan 02.00 och jag fick en söt liten nattgäst på soffan.

Jag bara älskar mina vänner. Mitt kök. Mitt nya liv. Varenda minut. Och imorgon kommer barnen och inviger sin nya säng med nya lakan.  

Och sen verkar det som att jag gått och blivit kär.

Ja. Jag säger då det. Vad fan hände?

14 reaktioner på ”Drömmer jag?

  • Nexus One sold 20,000 handsets in its first week. Droid sold 250,000 units in its oeinnpg week. The iPhone 3GS sold 1.6 million units in week one. It s true that Google is looking long term and hence they won t loose a lot of sleep on oeinnpg week sales, but this does underscore the fact that despite all the hype (Google splashed the Nexus One ads on it s home page, which is accessed by a gazillion people), Nexus One is off to a bumpy start.

 1. Ja. Allihop. Så kan det gå. Ulrika: fråga Sara… Cicci: den tänkta helgen funkade ju inte visade det sig, men snart snart snart! Ser så otroligt mcyekt fram emot att ha er här! Kram alla!

 2. 🙂
  Tja, vad ska man säga.
  Kanske att det inte finns ett bättre ställe att bli omhändertagen på.
  Massor av kärlek till dig!

 3. ”Jag bara älskar mina vänner. Mitt kök. Mitt nya liv. Varenda minut.”

  Ditt nya liv. Du alskar ditt nya liv. DET vagade du inte ens *fantisera* om for blott ett par manader sen.
  Sa. Outsagligt. Harligt!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *