”Mamma, du är mysig”

De är här. Sover i sina sängar. Och jag går aldrig och lägger mig för att jag inte vill lämna mitt kök. Fast jag borde.

Första natten för min lilla familj i lägenheten och det har varit upp och ner. De var trötta och det blev lite bråk. Många känslor från alla håll. Men efter badet (de badade!) läste vi en fullständigt obegriplig Star Wars-bok i soffan (måste läsa på här känner jag, vad fan är mastiffphaloner, hyena-bombplan och rishis måne liksom?!) och sen var alla hyfsat nöjda.

Innan jag stängde sovrumsdörren för åttionionde gången väste en liten röst från våningssängens undre del ”Mamma…., du är mysig…”. Sen blev det tyst.

Så jag antar att jag fick godkänt.

3 reaktioner på ””Mamma, du är mysig”

  1. Jag hittade dig av en slump och har inte kunnat sluta läsa om dig och ditt liv. Separationer är ingen enkel sak men visst är det skönt att komma ut hel(are) på andra sidan?!? Du är stark! Lycka till med ditt nya liv 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *