Jag lägger mig på lådan

Nu ska jag gå från jobbet. På vägen mot målet tänker jag posta brevet med mitt nya namn i. Det har tagit sin tid att komma till skott, men nu vet jag varför. Det behövdes några månader för att komma på en sak som jag nu kommit på.

Jag blir mig själv igen. Tar tillbaka en del av mitt gamla jag.

Men med ett tillägg. Om det går igenom. Lovar att meddela min nya identitet om Skatteverket godkänner den.

Annars har jag hört att det är lätt att googla fram recept på brevbomber, om man bara vet var man ska leta.

Jättelätt. Hör du det, namnbestämmarpersonen…

9 reaktioner på ”Jag lägger mig på lådan

  1. Kan vi ha gissningstävling? Frida Kalashninkov Nilsson? Frida den Starka Nilsson? Frida Klarar Allt Nilsson? Frida på Torpet-Nilsson? Jag kan hålla på i all evighet. Frida Mamma Nilsson, enligt en viss konstnärs beprövade recept, kanske? Annars slog det mig härom dagen att vi, helt i teorin alltså, skulle kunna sluta med samma efternamn, som en stor härlig familj där tomten är styvpappa till alla barnen. Själv tänkte jag slå mig ihop med min kollega Claes kompis som heter Rixon i efternamn, tänk själv vilket härligt dubbelnamn det skulle kunna bli!

  2. Vi kan absolut ha gissningstävling. Det är en riktigt rolig idé. Det är ett fåtal individer som dock redan känner till mitt tillägg – ni får inte svara! Den som knäcker det vinner lätt en middag hos mig (ungefär som att det är nåt att sträva efter…).

  3. Argboll? Inte, va? Fast det är ett bra namn. Annars har jag inga förslag. Såg ett anslag hos en veterinär i Berlin att katterna Fritz och Frida behövde nya hem. Tänkte på dig då, vet inte varför. Men om jag ska gissa så blir det Fritz. Frida Fritz?

  4. Nej, den här har vi nog inte pratat om. Eller, jo… kanske faktiskt… Banderas hör lite väl ihop med Gunnarsson. Annars hade jag tagit det. Lätt! Nilsson-Banderas. Klingar underbart.

  5. Ha ha ha! Det här var ju nästan det roligaste som inträffat på den här bloggen känner jag. Kent. Kentaur. Kenneth. Kent Agent. Kärt barn. Det värsta är att ni kommer bli så sjukt besvikna. Men huvudsaken är väl att jag är nöjd och känner mig som en rock star.

  6. Kent-Polly? Det skulle vara väldigt pk. Eller så kan du skippa alla andra namn och helt enkelt kalla dig för Polly i förnamn och Kent i efternamn. Polly Kent. Sen kan du skriva romantikdrypande kioskromaner, tjäna en förmögenhet och tillbringa vintrarna i Florida.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *