Lättad och larvigt lycklig

Min dator är tillbaka. Och den verkar vara hel på alla sätt. Det var fruktansvärt när den dog men nu när den återuppstått är jag så ofantligt, larvigt, barnsligt glad. Mitt tangentbord. Alla mina blogglänkar, Favoriter, jobbsajter och filer och mappar och… ja… det jag gör många av dygnets vakna timmar.

Det kanske var en mening med att det här hände. Det blev en naturlig paus från en hel del krävande saker. En paus som eventuellt var nödvändig. För jag har i ärlighetens namn slackat en hel del sen datorn åkte på rehab.

Men nu är densom sagt  tillbaka. Hej på dig.

3 reaktioner på ”Lättad och larvigt lycklig

  1. Upp med favoriterna på diigo.com, blogglänkarna på google reader, filerna på dropbox kanske och dokumenten på google docs. Sen klarar du att sitta vid en annan dator om du måste.

  2. Dropbox – check (check from den här händelsen), google docs – check på en del. Resten fixar jag så fort jag smält knäcken jag tryckt i mig ikväll. Tack.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *