2010… hej då…

Tick tack. Klockan går och snart är vi på andra sidan. 2011. Far beyond 2001 – Ett rymdäventyr. Ett jordäventyr. Ett verklighetsäventyr.  Förra året vid samma tid var jag på väg in i ett nytt liv. Ingenting som hände under 2010 har gått att riktigt känna igen. Det mest händelserika året i mitt liv. De högsta peakarna och de lägsta nivåerna.

En summering då. Jag vande mig långsamt vid mitt singelliv. Grejade ensamheten. Jag blev ensam ägare till torpet. Jag lärde mig vad äkta ångest kan innebära, jag köpte en egen bostadsrätt och sålde en annan. Jag bodelade, blev ensamstående förälder. Jag närmade mig långsamt mannen som jag efter sommaren äntligen fattade att jag älskar. Han som har stått ut. Jag fick sparken, började på min bok, förkastade min bok och tog upp den igen.

Det starkaste från året är tveklöst alla fantastiska människor som hållit i mig. Alla nära och avlägsna, nya, återupptäckta och gamla. Jag menar er ALLA. Utan er hade jag inte funnits nu. Inte i den här formen. Jag hade gått upp i rök istället för att bli stark. Jag hade gått under istället för svävat över. Jag hade tappat livet istället för att återvinna det.

Till er alla – ett gott fucking nytt år!

Skål!

6 reaktioner på ”2010… hej då…

  1. Åh Frida, nu blev jag alldeles tårögd. Fina du, jag önskar oss båda ett sånt där bra men vanligt år, som du skrev om på fb. Ett år när man kan få vila lite, bara finna till och känna sig nöjd. Kram som fan!

  2. Puss och kram till er fina. Som sagt, ett lugnt år tack. Det är precis vad jag önskar mest av allt. Jag ska göra allt för att se till att det blir just så.

  3. Skal! Mycket bra skrivet Frida.

    Du ska veta att din styrka syntes aven om du inte sjalv kande av den. Jag visste att du skulle klara 30 ton mer an vad du sjalv trodde. Och det gjorde du. BRA att vinna sa stort over angestdalarna. BRA BRA BRAAAAA Frida!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *