Den okända framtiden

Så många vuxenbeslut. Så många möjligheter och så mycket osäkerhet som florerar. Jag blir liksom glad och matt på en och samma gång.

Idag hade jag ett oerhört lovande möte. Det var ett möte, inte så mycket anställningsintervju. Och nu kan jag välja att chansa eller fega. Det ligger inte direkt för mig att fega, men när det gäller ekonomi när man är ensam med två kids kan man inte hoppa med lika stor lätthet.

Ändå känner jag starkt att det är det jag är på väg att göra. Det kan bli ren och skär jobblycka. Det kan bli katastrof. Men knappast nåt mittemellan.

Jag kan och vill inte säga så mycket mer än så nu. Frusterande va? Och då är det ändå inte ens i närheten av den frustration jag själv känner.

Och det är väl ungefär här man ska lyssna på sin mage. Och magen säger; gör. Kör. Do it.

Om den har fel amputerar jag den och blir ”Kvinnan utan mage”. Det kanske man kan tjäna pengar på i nån modern freakshow, om inte annat.

4 reaktioner på ”Den okända framtiden

  1. 🙂
    Fruktansvärt frustrerande att inte hänga med o hajja nåt! Men, du vet att jag önskar dig miljoner gånger lycka till med vad-det-nu-är ändå!
    pussokram

  2. Fan, vad spännande. Min mage har nåt slags aning om vad det skulle kunna röra sig om. Tänker inte amputera om det är fel.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *