Nej…

… fy fan vilket gnälligt inlägg. Nu har jag tagit en kaffe och en apelsin och allt känns lite bättre. Det är ändå värst för honom som ligger kokhet i min säng. Och han som ligger och snarkar med sår under näsa efter allt snytande i sin säng. 

Nya tag.

4 reaktioner på ”Nej…

  1. Någonstans har jag lämnat en kommentar men jag vet inte till vilket inlägg jag lämnade kommentaren så jag svarar på din kommentar till min kommentar som jag skrev till ett inlägg som jag glömt och därmed kan jag inte svara på din kommentar i inlägget där det ligger så jag kommenterar i detta inlägg istället, glasklart(?). Hursomhelst så ville jag bara säga att vi hade roligt, speciellt bussresan till Sälen med jobbet var fantastiskt rolig. Jag har däremot absolut inget minne av vad som var så roligt. Vidare vill jag säga att din blogg är beroendeframkallande.

  2. Ha ha ha! Normal, som vanligt… 🙂

    Du den bussresan. Den är historisk. Roligare än så blir det sällan. Har inte heller något som helst minne av vad det var som var så hyseriskt roligt. Det var väl vi bara , helt enkelt. Kombinationen av en rad likasinnade hjärnor.

    Vidare vill jag säga att jag gillar att du kommer hit. Ses snart igen. Både här och förhoppningsvis även fysiskt? Kram du.

  3. Fan hörni! Nu måste även jag göra ett inlägg här som inte har något att göra med det du skrivit i blog inlägget Frida. Men fan, den bussresan! Shit va roligt det var!

    Kram på er!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *