QuickMe

Vi åkte bort i helgen. Till skärgården. Det var underbart. Det måste vara ett gott tecken att det är så skönt att åka bort. Det måste innebära att hemma verkligen är ett hem, eller?

Jag vill resa längre. Och vara borta tills jag längtar hem. Jag vill åka till New York.

Första natten när vi skulle gå och lägga oss i båten hade M fått ett bra mail. Vår app hade blivit godkänd och var klar att skicka upp till AppStore. Herregud. Fanns ju inte en chans att vi bara skulle kunna gå och lägga oss.

Och nu finns den – QuickMe (för dig som vill veta mer om vad den går ut på – det står där).

Overkligt men helt sant.

Overkligast av allt är nog ändå mottagandet. Alla verkar älska den. I helgen fick jag se den in action och den fick verkligen folk att skratta och börja diskutera. Den verkar uppfylla ursprungstanken, så att säga. Jag blev varm.

Nu får vi se hur det går. Vi har bestämt att alla pengar går till ett resekonto. Kanske kommer vi till New York. Annars är ju Flen rätt vackert. Eller Farsta.

Bara M är med så spelar det ingen större roll var vi hamnar. Men det är nog bra att sikta högt.

För då hamnar man högt.

5 reaktioner på ”QuickMe

  1. QuickMe är roligt! Spelade med en kompis idag som blev helsåld och skulle visa den för sin son (han är 21 så ingen fara) och hon visste att han skulle älska den…. så bollen är i rullning. Ni kommer kunna resa långt. Jag vill ha ett vykort!
    kram

  2. Så coolt! Jag är stolt över att känna folk som har gjort en egen app. Än en gång förbannar jag jobbet som envisas med att Apple hör till ondskans axelmakter och tvingar oss att använda Ericssons smartphones. Jag vill också ha QuickMe!!!

  3. Fina ni! Den är rolig. Det verkar så. Den fina är att det räcker med att ha en människa i sin närhet med iPhone eftersom man spelar mot varandra på samma telefon. Men en Androidversion ska komma. Vi måste bara avvakta och se hur det här går. Nu kommer snart versionen som delar på Facebook och vi hoppas lite på den. Visar det sig att det går bra kör vi Android så snart det går.

    Efterfrågan på barnversion är stark också. En utan sextema och med en annan form av etik & moral-tema… Kanske snarare ord som ”snatta” och ”vaniljglass” istället för ”69:an” och ”civil olydnad”.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *