Forrest Gumps morsa hade fel

Näe, asså. Det är motigt nu.

I morse i duschen kom det till mig – livet är inte alls alltid som en chokladask med massa bitar som man inte visste om att man skulle få. Det kan också vara som vanlig jävla Aladdin-ask och man vet exakt vilka bitar som kommer i den. Man vet till och med var de ligger och att det bara finns EN ENDA av den godaste sorten.

Ja. Jag vet. Jag är neggig. Men min livskick har tillfälligt ebbat ut. Det går på rutin igen. Jag är återigen en rädd liten människa som springer runt i inne i komfortzonen och blir mer och mer uttråkad för varje varv. Blicken i den översnöade asfalten och standardgrubbel på repeat. Sällan förvånad. Sällan överraskad. Och jag tänker att det är nu – det är NU som prövningen kommer. Det är nu man ändå måste lyckas göra frivarv, måste hitta omvägarna och kliva off road.

Men energin? Äta, sova, jobba, dö. Äta, sova, jobba, dö. Jag vill inte vara en sån. Jag tänker inte vara en sån.

Imorgon är det jag som går till Lidl och köper en jävligt skum chokladask. Om inte annat så kanske man kan få lite ont i magen.

Lite tyskinspirerade magsmärtor. Det vore ett lyft.

En reaktion på ”Forrest Gumps morsa hade fel

  1. Jag tänker inte säga emot. Men chokladbitar finns överallt, som här, på nätet i jakt på en semesterbostad i Italien.Tack google translate, läs och lär och glöm resten av livet för en stund. Kram:

    ”Fregene är närmast stranden till centrum i Rom och Vatikanen, uppnås i auto eller träna i ca 20-30 minuter. Och ”en lugn stad som består av villor med trädgård och med en stor Medelhavet Pineta. Det var mycket älskade på den berömda regissören Federico Fellini, som tog dess skydd från reflektorerna. Stranden sträcker sig honom för cirka 10 km. och de är dig många anläggningar och restauranger om att äta god fisk. Långa promenader kan tas på gång i cykel och även till häst. De är också där tennisbanor fält och träningscenter där du kan ta hand om din fysiska form. Flygplatsen är att några minuter, liksom de berömda ruinerna av Ostia Antica. På 30 minuter finns sjön Bracciano, där senare tid äktenskap av Tom Cruise och Will Smith firas.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *