Introduktion

Ett kreativt år – nu börjar det…

Hej! 

Välkommen till kursen Ett kreativt år med mig och Skrivplaneten! Jag är glad att du valt att vara med – och allra gladast är jag för din egen skull. För jag vet att du har många fantastiska upptäcker framför dig. 

Det här mailet är början på något stort. Det sätter igång en resa som, i små hanterbara steg, kommer att ta dig närmare din kreativa uppmärksamhet i vardagen. Du kommer stegvis att höja din medvetenhet och hjälpa dig själv att upptäcka nya dimensioner i din kreativa kapacitet. Din blick kommer att se nya saker hos dig själv och i din omvärld. Och det du ser kommer att vara användbart på alla områden i livet. 

Från och med imorgon – varje vecka i ett år framöver – kommer du att få en kreativ påminnelse. Innehållet kommer att variera – det kan vara en uppgift, en utmaning eller en övning som landar i inboxen. Det blir en kreativ överraskning från mig till dig. Vissa mail kommer att innehålla konkreta uppdrag att utföra, andra vill inspirera dig att styra dina reflektioner i en viss riktning.  

Du väljer själv hur mycket du vill satsa i tid och energi. Det går utmärkt att spara uppgifterna och utföra dem när du vill. Allt du behöver kommer att finnas i mailet, men du hittar också innehållet samlat via länken till kursen som jag skickar med varje vecka. Där kan du se din progress över tid. 

Kom ihåg att resan du är på väg att starta är kravlös och fri från prestation. De små stegen är till för att väcka dig, att sakta hjälpa dig mot en skarpare och mer kreativ vardag. Hur du väljer att göra är helt upp till dig, hur du väljer att förvalta resultatet är upp till dig. Men jag finns här om du har frågor och funderingar under kursens gång – frida@skrivplaneten.se

När du respekterar din kreativitet, kommer den att respektera dig. Din första uppgift kommer i inboxen imorgon… gör dig redo. 

Ta min hand, så åker vi! 

Varma hälsningar!
/ Frida Spikdotter Nilsson – Skrivplaneten.se