Det levande språket – workshop i kreativ marketing

⛔️ WORKSHOPEN INSTÄLLD! ⛔️
Hitta ditt personliga uttryck – skapa kommunikation med nerv och energi.

Det är dags för en annan form av
kommunikation…

Välkommen till en djupdykning i din egen kreativa kapacitet. Under en heldag får du experimentera med språk och uttryck för att hitta din personliga kommunikation, ditt signum. Det här är en dag som sätter igång något inom dig. En startpunkt för en ny sorts kommunikation, hämtad från din energi och skapar en kommunikation som håller i längden.

Företagskommunikation ska vara så mycket mer än informativ, korrekt och saklig. Den ska kännas och väcka tankar. Med ett rikt och levande språk kan den beröra på djupet, vara vacker och bryta oskrivna och torra regler.

Vi har satt ihop en kreativ workshop för dig som söker genuin, autentisk och medveten marknadsföring som tar annorlunda vägar – både i dig och i mottagaren. Expandera din verksamhet genom att skapa en kreativ marknadsföring som verkligen är du – hållbar, ärlig och rolig att producera.

Det är dags att berätta om din verksamhet och skapa relationer med hela dig som kraftkälla!

Workshopen riktar sig till dig som:

✏️ … startat egen verksamhet och funderar på hur du ska nå ut – och växa.

✏️ … tröttnat på konventionell kommunikation och vill ha inspiration till nya kreativa vägar framåt.

✏️ … är kommunikatör eller kreativ chef och redan arbetar med språk i marknadsföring – men som vill hitta nya tankesätt.

✏️ … vill utvecklas i din kommunikatörsroll, komma bortom flosklerna och skapa ett rikare språk och tydligare uttryck.

✏️ … vill boosta dig med nya idéer och få inspiration och verktyg som du omvandlar till konkreta planer framåt.

✏️ … behöver uppdatera, förbättra – kanske helt förändra? – sättet du når ut till klienter och kunder på.

Frida Spikdotter

“Jag skriver för att förstå mig på det här vi kallar livet.”

Frida Spikdotter är författare, redaktör, skrivcoach och workshopledare i kreativ kommunikation och storytelling. Hon har arbetat med skrivande i olika former i mer än 25 år – som kommunikatör, entreprenör, konsult och frilansskribent.

Sen flera år arbetar hon tillsammans med klienter, egenföretagare, team och organisationer som kreativ inspiratör och coach inom kommunikation.

Frida var med och startade upp ledarskapssajten Motivation.se som redaktionschef och redaktör och har stor insikt i vilka kommunikativa utmaningar som företagare – stora som små – står inför. Bloggen på Spikdotter.se har varit aktiv sen 2007 och har en stor och trogen följarskara. Där samsas texter om skrivande och kreativitet med den filosofiska och humoristiska vinkeln på vardagen som kvinna, förälder och människa.

Frida gjorde sin skönlitterära debut hösten 2022 med romanen Efter Morris och skriver nu på nästa bok.

Clara Diesen

“Tänk om allt redan finns i dig?”

Clara Diesen är poet, konstnär, regissör, konsult och creative director. Clara har skrivit en rad pjäser, varav flertalet har regisserats av henne själv, och satts upp på bland annat Teater Galeasen och Elverket. Som poet har hon utkommit med tre diktsamlingar på Albert Bonniers förlag, varav den senaste var När du är som yngst, 2010. Clara medverkar återkommande i P1:s Tankar för dagen. 

Clara arbetar också som bildkonstnär och är utbildad vid Biskop Arnös Författarskola, Berghs School of Communications samt har en master från Stockholms konstnärliga högskola. 

Hon har lång erfarenhet som pedagog och har varit skrivlärare på Folkuniversitetet, frilansat som skrivcoach och undervisat i kreativ copywriting. 

Nu erbjuder Clara både individer och organisationer guidning utifrån sin egen metod “poetisk research“.  Via workshops och coaching tillgängliggör hon konstnärliga metoder för alla som vill hitta sin inre kreativitet. 

Hur vi jobbar

Vi arbetar med metoder och praktiker som är sprungna från en annan värld än den klassiskt kommersiella – resultatet blir okonventionella stigar till ett rikt språk och ett kreativare kommunikationsuttryck. Tillsammans med oss får du stretcha din kapacitet och öppna upp nya språknerver i systemet.

Vid dagens slut är du påfylld med mod, inspiration och helt nya tankar om hur du kan jobba för att skapa kundrelationer i den situation där du befinner dig just nu.

Dagen innehåller:

✏️ Kraftfulla kreativa övningar – gemensamt och enskilt

✏️ Nära och personligt nätverkande med andra kommunikationsfantaster

✏️ Expansion genom gemensamma personliga reflektioner och delningar i gruppen

✏️ Kreativ kartritning för din nya väg – en actionplan att inspireras av

Med dig ut i verkligheten får du också en kreativ marknadsplan för din kommunikation och marknadsföring – ett underlag för att komma igång och omsätta dina nya idéer i praktiken.

När och var?

✏️ Lördagen den 2 september 2023

✏️ Kl. 9.00 – 16.00

✏️ Stockholm, Slussen

Pris!

⭐️ 6.000 kr / person (exkl. moms), begränsat antal platser.

☕️ Fika och förfriskningar under dagen ingår! Lunch på egen hand tillsammans med dina nya kontakter.

Boka plats

✏️ Anmäl dig via mail till frida@spikdotter.se eller claradiesen@gmail.com

(Ange faktureringsuppgifter vid anmälan, betalningsvillkor 20 dagar)Köp Efter Morris här:

Prenumerera på nyhetsbrevet: