Ett par dygn har passerat och jag går runt och undrar om jag drömmer. Allt är bara så på plats. Ja, inte kartongerna och prylarna. Men resten. Det som räknas.

Igår fick jag mitt underbara köksbord levererat till dörren. Tack, Ulrika! Sen fick jag hjälp av världens bästa syster att hämta ungarnas nya säng. Sen var vi på nyöppnade Årsta Delibod och köpte sjukt goda mackor. det finns egentligen ingenting som saknas här i krokarna. Man kan leva hela sitt liv utan att lämna Årsta liksom.

På eftermiddagen droppade folk förbi. Kom och gick. Jenny stickade klart sin inflyttningspresent till mig vid mitt nya köksbord, en trasa i rött och vitt. Så fin! Barnen fick hälsa på och verkar gilla sitt nya hem. Fast Rufus förstod nog inte att det är här han ska bo nu. Det var stökigt. Kartonger överallt. Men så mycket kärlek här inne i kaoset. Ost. Vin. Öl. Kex. Skratt. Kramar. Lyckobud. Snurriga skallar. Bra musik. Och vips var klockan 02.00 och jag fick en söt liten nattgäst på soffan.

Jag bara älskar mina vänner. Mitt kök. Mitt nya liv. Varenda minut. Och imorgon kommer barnen och inviger sin nya säng med nya lakan.  

Och sen verkar det som att jag gått och blivit kär.

Ja. Jag säger då det. Vad fan hände?

Köp Efter Morris här:

Prenumerera på nyhetsbrevet: