Två trauman

Den här onsdagen startade med två dramatiska trauman.

En sömnig mor vinglade till toaletten. Helt ovetandes spolade hon ner Julians låtsaskompis Kaninen i toan. Herregud! Uppståndelse. Som tur var lyckades Julian fånga upp honom i sin mössa i sista sekunden. Jag ställdes mot väggen och blev till slut förlåten eftersom jag lovade att det aldrig skulle ske igen.

En timme senare plockade jag fram hårtorken och skrämde slag på Rufus. Han tittar fortfarande lite anklagande på mig när jag går förbi.

Startade sen ett sparkonto för framtida terapitimmar åt båda våra söner.


Den här onsdagen startade med två dramatiska trauman.

En sömnig mor vinglade till toaletten. Helt ovetandes spolade hon ner Julians låtsaskompis Kaninen i toan. Herregud! Uppståndelse. Som tur var lyckades Julian fånga upp honom i sin mössa i sista sekunden. Jag ställdes mot väggen och blev till slut förlåten eftersom jag lovade att det aldrig skulle ske igen.

En timme senare plockade jag fram hårtorken och skrämde slag på Rufus. Han tittar fortfarande lite anklagande på mig när jag går förbi.

Startade sen ett sparkonto för framtida terapitimmar åt båda våra söner.

{comment}

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *