8:e mars

Internationella kvinnodagen är här. Jag är visserligen inte särskilt internationell, men dock kvinna. Därför tänker jag uppmärksamma denna dag med att se premiären av "Richard III" på stadsteatern

Alla roller spelas av kvinnor och mest av allt tänker jag avnjuta en av dem. Min goda och begåvade vän Malin Halland gör hertigen av Buckingham i föreställningen. Lägg namnet på minnet, hon är här för att stanna.


Internationella kvinnodagen är här. Jag är visserligen inte särskilt internationell, men dock kvinna. Därför tänker jag uppmärksamma denna dag med att se premiären av "Richard III" på stadsteatern

Alla roller spelas av kvinnor och mest av allt tänker jag avnjuta en av dem. Min goda och begåvade vän Malin Halland gör hertigen av Buckingham i föreställningen. Lägg namnet på minnet, hon är här för att stanna.

{comment}

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *