Bottenlös elvamånders – hur blir det sen?

En barnmatsburk, en fruktpuréburk, en vegokorv, tre högar med makaroner, en halv riskaka och en tredjedels gurka. En middag för Rufus kan se ut så ungefär. Det gjorde den ikväll till exempel. Och sen lite gröt och en flarra välling på det.

Redan nu budgeterar vi för våra barns tonårstid. Så slipper vi sälja både bil och torp till förmån för skogaholmslimpor och o’boy.


En barnmatsburk, en fruktpuréburk, en vegokorv, tre högar med makaroner, en halv riskaka och en tredjedels gurka. En middag för Rufus kan se ut så ungefär. Det gjorde den ikväll till exempel. Och sen lite gröt och en flarra välling på det.

Redan nu budgeterar vi för våra barns tonårstid. Så slipper vi sälja både bil och torp till förmån för skogaholmslimpor och o’boy.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *