Tack

Jag har de senaste dagarna fått höra helt overkligt fina ord om innehållet i den här bloggen. Det berör mitt allra innersta lilla egorum så mycket att jag blir både varm, kall, stolt, glad och tårögd. Jag vill tacka er, ni vet vilka ni är (som man säger på Guldbaggegalorna). Era ord betyder mer än ni kan förstå, tror jag.

När jag ändå är inne på det, vill jag passa på att tacka bloggen. För att den har fått mig att se vardagen i ett skarpare ljus. För att den hållit mitt eget skrivande och mitt eget språk vid liv och dessutom utvecklat det. För att den faktiskt fått mig att reflektera över händelser på ett nytt sätt.

Tack.

En reaktion på ”Tack

  1. Tack själv. Även om vi inte alltid skriver kommentarer så läser vi alltid, och då oftast med ett leende på läpparna. I alla fall jag =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *