3 reaktioner på ”Tillbaka till framtiden

  1. Du byter tillbaka, alltså. Beror det mest på känslorna eller mest på att du gillar Nilsson mer? Som du förstår har jag ju också frågat mig om jag ska byta tillbaka, men bestämt mig för att inte göra det. Delvis för att Dixon är snyggare än Sundqvist, men delvis för att det är så kvinnor i min omgivning har betett sig (mamma och ingift/frånskild faster, framför allt). Och så kan jag inte bestämma mig för om det är mer radikalt att byta tillbaka eller att behålla nya namnet. Mest radikalt hade väl varit att aldrig byta, eller förstås att inte gifta sig alls…

  2. Jag ångrade namnbytet redan på kyrkbacken och har hela tiden planerat att byta tillbaka. Det är ingen hemlighet. Men tummen sitter hårt uppenbarligen. Övervägde ett tag värdet att heta samma som barnen, men insåg snart att de alltid kommer att vara mina barn ändå. Jag är en Frida Nilsson. Och ja, man kanske helt enkelt aldrig skulle gift sig…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *