Så här kan man också ha det

Efter regn kommer sol. Efter kris kommer flyt. Efter skit kommer mindre skit.

Så efter några tunga dagar med uselt tålamod och kräsna kravställare i fyraårsåldern sitter jag här och känner efter hur raka motsatsen kan kännas.

Inledning. Tog en lagom lång sovmorgon och vaknade bredvid någon som tycker om mig. Sen gjorde han kaffe till mig. Fantastiskt kaffe. Fortsatte med en förmiddag som resulterade i två inbokade anställningsintervjuer. Efter pepp på mail och Facebook igår drog självförtroendet i taket och jag gjorde uppenbarligen nåt slags avtryck. Sen lite lunch. Sen lite känna efter vad vi vill göra ikväll. En film. Mat. Ett par öl. I stan. Bra. Optimalt. Kan inte föreställa mig något bättre alls.

Och medan januarimörket faller utanför slutför jag ännu ett jobbsökarbrev. Lyssnar på musik. Tittar på M då och då. Och tänker att livet kan vara så oerhört ibland. Så ljust. Så lätt. Så enkelt.

Bara så bra.

Så bra.

7 reaktioner på ”Så här kan man också ha det

  1. Ja, hörrni. Det är ofattbart hur det kan svänga. Det ska man aldrig glömma bort för då blir man lite mer ödmjuk, tror jag. Fast ibland är det lätt gjort när man inte ser skogen för alla träd. Kram! Utan er är livet inte lika roligt, ska ni veta.

  2. Jag säger bara. Like. !! Du skriver som en gudinna. När får du en egen spalt i morgontidningen? Det är kanske DN som är en av de potentiella arbetsgivarna? puss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *