Det är jaaag! Jag erkänner. Har varit datorlös och fri hela julhelgen. Idag började jag jobba och kände åter njutningen av tangenter under fingrarna. Härlig känsla. Nej, jag är inte ironisk, jag gillar det.

Julen har varit kaloririk, kaosartad och mysig. Nyåret firades med kära vänner i Kisa, men bjöd också på sorgebesked då en nära vän till familjen oväntat gick bort samma kväll. Min gudfar blev bara 63 år och en familj har förlorat en fantastisk far och barnbarnen en omtänksam och galen morfar. Livet är skört och orättvist och det nya årets första timmar fylldes med tårar och tankar. Har fortfarande så svårt att förstå att det hänt.

Nu stundar vardagen och heltidsjobb. Det blir en spännande kombination med en säker utmattningsdepression att se fram emot.

Fast först ska jag kasta ut granen från balkongen. Go kväll.


Det är jaaag! Jag erkänner. Har varit datorlös och fri hela julhelgen. Idag började jag jobba och kände åter njutningen av tangenter under fingrarna. Härlig känsla. Nej, jag är inte ironisk, jag gillar det.

Julen har varit kaloririk, kaosartad och mysig. Nyåret firades med kära vänner i Kisa, men bjöd också på sorgebesked då en nära vän till familjen oväntat gick bort samma kväll. Min gudfar blev bara 63 år och en familj har förlorat en fantastisk far och barnbarnen en omtänksam och galen morfar. Livet är skört och orättvist och det nya årets första timmar fylldes med tårar och tankar. Har fortfarande så svårt att förstå att det hänt.

Nu stundar vardagen och heltidsjobb. Det blir en spännande kombination med en säker utmattningsdepression att se fram emot.

Fast först ska jag kasta ut granen från balkongen. Go kväll.

Köp Efter Morris här:

Prenumerera på nyhetsbrevet: