Vår lägenhet ligger ute till försäljning, ingen nyhet direkt. Nu har två visningar varit och ett bud är lagt. På utgångspriset.

Hela dagen har magsyran åkt upp och ner och illamåendet tilltagit. Trodde först att jag var på väg att bli magsjuk, men det verkar som att det handlar om en fysisk reaktion på att jävligt mycket pengar ska byta ägare till höger och vänster här framöver. Men för varje papper med konstiga lagtexter som jag undertecknar så blir det mindre och mindre dramatiskt. Några hundra tusen hit eller dit… F**k it. Lite bläck på ett papper, that’s it.

Hur som helst så har jag tillfälligt lämnat både den röda och gröna sidan av politiken. Tillåt mig bli kapitalist för några ynka dagar. Tillåt mig bara önska att budgivningen slår alla rekord för en trea i Årsta. Jag visualiserar beloppet så intensivt att jag har svårt att fokusera på annat, för jag har hört att det är bra att visualisera. Då blir det på riktigt.

Det måste bli på riktigt. Det måste bli bra. Det måste bli stålars, jag behöver varenda spänn, om jag ska vara helt ärlig.

Köp Efter Morris här:

Prenumerera på nyhetsbrevet: