Ni som hänger här vet ju på ett ungefär min inställning till coaching. Även om den är något reviderad de senaste veckorna så är jag i grunden skeptisk till fenomenet. Trots allt – det handlar om att tjäna pengar på att göra det en polare gör ännu bättre. Sen finns det vissa proffsiga tips man kan få som en polare kanske inte alltid kan ge. Och alla har inte polare. Inte sådana i alla fall.

Sen undrar jag lite vem som tjänar på vem här.

Häromdagen hade jag en lunch med en nyckelperson från mitt gamla jobb. Vi skulle prata om det som hänt och gå igenom allt en gång till. Utan att säga för mycket slutade det med att JAG tröstade henne.

Idag hade jag mitt andra möte med Kent the Coach. Han drog över tiden och ritade figurer så whiteboarden verkade känna sig besvärad. Vi pratade om mig, privat och som yrkesperson. Jag vet inte om det ingick i hans coaching (troligen) att avsluta mötet med att säga;

– Oj. Är klockan så mycket!? Jag blir alldeles inne i det här. Det är riktigt inspirerande att prata med dig, jag har fått massor av nya idéer nu.

Jahadu. Är det okej om jag fakturerar?

Köp Efter Morris här:

Prenumerera på nyhetsbrevet: