Aktuell status
Ej anmäld
Pris
Gratis

OBS: den här mikrokursen sker via e-post – du får första mailet inom fem-tio minuter efter att du signat upp till kursen.

Hör av dig till oss om något strular på info@skrivplaneten.se.


Om kursen

Skrivövningar är ett enkelt och nära sätt att hålla kreativiteten och idéarbetet på tårna. Att skriva sig till en djupare tanke, testa en ny idé eller prova en annan tonalitet är mäktigt och processen skapar nästan alltid någon form av förflyttning. 

Med Skrivplanetens Åtta i åtta utmanas du med övningar som du kanske inte själv hade valt – men när provat är du glad att du gjorde dig själv den tjänsten. 

Övningarna är roliga, otippade och lärorika – och framtagna med ett enda syfte: att det ska vara kul och lustfyllt att genomföra dem. 

Alla former av skrivande tillför något. Så om du hakar på: ha ett öppet sinne, släpp alla regler du en gång i tiden lärt dig och sparka iväg prestationsångesten. Här finns inga krav, inga fel, inga pekpinnar – din story, ditt sätt att skriva är rätt, bra och spännande. 

Tilltå dig själv att fokusera kreativt en stund varje vecka och känn vad som händer i dig. Kanske tar du de första stegen mot att respektera din kreativitet i vardagen? I så fall var det en ära att få vara med och rulla igång processen. 

Tack för att du hakar på!

/ Frida Spikdotter Nilsson