Om jag summerar året 2020 så har det varit svårt – och jag delar den känslan med många andra, är jag ganska säker på. I våras när The big C anföll oss från alla håll och kanter fick hela min verksamhet läggas på is. Alla workshops ställdes in, alla möten bokades av, allt sattes på paus och jag grät om nätterna. Frågan var: skulle jag lägga ner helt eller bara delvis. Att fortsätta var inget alternativ.

Men så tog jag några andetag och blev uppryckt i sadeln av min partner, som hjälpte mig att genomföra ett par idéer jag grunnat på under flera månader. Till sommaren lanserade vi både Storyplanen och 12-veckorsprogrammet och tro det eller ej – det blev två mycket älskade produkter. Så efter lite testning, buggfixning, förtydligande och ett antal deltagare som passerat så tog vi proffshjälp och började i höstas på allvar gå ut med Skrivplaneten på bredare front. Vi vågade det för att vår absoluta övertygelse är att storytelling och kreativitet och en lustfylld kommunikation is the future. Min kompetens – ena benet i det skönlitterära uttrycket och det andra i marknadskommunikation – har visat sig vara den perfekta kombon för att skapa den kommunikationen som behövs idag. Den som berör och stör på ett skönt och annorlunda sätt. Den som grundar sig i själ, hjärta och den personliga storyn.

Den kreativa och storygrundade kommunikationen är här för att stanna.

Vi kämpade på. Deltagare trillade in. Jag fortsatte i maklig takt och fick så fin feedback från alla håll. Och när året – mycket oväntat! – avslutades med en finalplats i Årets LinkedIn-profil, tog jag det som ett bevis på att storytelling, personlig kommunikation, ärlighet, humor och sårbarhet är det som slår igenom bruset. Jag har fått äran att dela med mig av min överskottsenergi till andra företagare där ute som nu också vågar posta, höras och synas. För mig är det vackert och även om jag inte vann profilpriset så jag har vunnit flera gånger om genom alla fina mail, meddelanden och kommentarer som kommer från alla er som följer mig i olika kanaler. Älskar er!

Så. 2020 blev ett svårt år, men också ett år där jag fick tiden jag behövde för att plocka ner mina idéer och förverkliga dem. Året när jag mötte er främst digitalt – men fick så mycket energi från det att jag klurat ut nya sätt att skapa stöd för er som vill jobba djupare med stories, rolig kommunikation eller använda skrivandet som reflektionsmetod på er resa mot en kreativare vardag.

Nu är 2021 här och jag har två nya produkter på gång som kommer att landa på Skrivplaneten under första halvåret (kommer mer info löpande i nyhetsbrevet för dig som vill hålla koll!). Det kommer också ske en del andra större förändringar och förbättringar på sajten som ni blir varse om vad det lider. Det blir ett roligt år!

Men jag tar det i maklig takt. Enligt principen den som väntar på nåt gott…

Glad att du hänger med in i Skrivplanetens kreativa framtid! Din och min och vår – gemensamt. Nu landar vi mjukt i 2021 och har tillit till att vi blir väl emottagna.

Jag tror vi blir det.

[activecampaign form=1 css=1]

Köp Efter Morris här:

Prenumerera på nyhetsbrevet: