Den röda Forden?

Snön har ju varit det största samtalsämnet den senaste tiden. Och jag har faktiskt märkt att den finns, även om jag inte brytt mig särdeles mycket om den. Mest jobbigt att halka omkring och jag har inte kunnat ta mina tretimmarspromenad med lika stor enkelhet.

Idag är huvuduppdraget att försöka hitta bilen. Har inte ens tittat åt den sedan snön började falla så det ska bli intressant att skotta fram den ur massorna.

För imorgon drar vi till Trosa och tar en paus från den bistra verkligheten. Där nere hoppas jag att även jag kan uppskatta vintern och den vita julen.

 

2 reaktioner på ”Den röda Forden?

  1. Ja. Det går upp och det går ner. Avlivningen handlade egentligen om något ganska basalt – bakfylla… Jul blir jobbigt. Men jag har sagt det för och säger det igen; det är lika bra att ta all skit på en gång så är det gjort sen. Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *