”En sån där dag” följs som regel av ”en sån där kväll”…

Matkassen sprack på vägen hem. Fick lägga ost, bananer och mjölkpaket bland min smutstvätt i hockeytrunken som jag ALLTID bär med mig överallt nuförtiden (trots att jag inte börjat spela hockey). Den blev ju skitlätt att bära.

Snöstorm. Det är jobbigt att ens TÄNKA på att gå ut. Såg inte ett skit eftersom jag valde att ta glasögonen just idag.  Trunk på ryggen, Julian med polare går baklänges för att undvika snö i fejset, vagn med 18-kilosunge i modden och inte en jävel flyttar sig när man kommer.  Thank you so bloody much.

Möttes av ett gäng räkningar på hallgolvet. Den ettrigt röda CSN-loggan, jag svär att jag kunde se den hånskratta… Öppnade. Svettades. Trodde jag såg i syne.

Fördubblad återbetalningssumma. F-ö-r-d-u-b-b-l-a-d.

Keep it coming. I can take it.

 

4 reaktioner på ””En sån där dag” följs som regel av ”en sån där kväll”…

  1. CSN är som herpes eftersom det alltid dyker upp när det är som mest olämpligt och att man aldrig någonsin blir av med det. Det enda som kan vara positivt är att man möjligen hade trevligt när man blev smittad…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *