Är det någon som läst Ett halvt ark papper? Strindberg. Novellen om en man som som blivit änkling och hittar sitt liv summerat på en lista med telefonnummer.

Fick lite samma känsla när jag betalade räkningar nu och fick upp listan med alla betalningsmottagare. Här finns en del av mitt liv.

Adressändring, flytten till första gemensamma lägenheten. Kyrkan, Trosa-Vagnhärads församling. Sörmlands Nyheter, bröllopsannonsen. Profylaxkursen. Minimundus, tygblöjorna. Södersjukhuset, BB-övernattning. Globens Trafikpedagoger, mitt körkort. Vingåkers Kommun, torpet sophämtning. Och sen en och annan felparkering till Vägverket däremellan, men de behöver man ju inte fokusera på.

Livet är väl i och för sig lite större än bara en lista över betalningsmottagare. Men ändå. Det känns så litterärt. Julian är dessutom född på samma dag som good old August. Kan ju inte vara en slump.

Så. Jag är lite som Strindberg, jag känner att vi connectar. Infernokris och sånt. Eller?

Jag skriver nog en bok. Snart.

Köp Efter Morris här:

Prenumerera på nyhetsbrevet: