Om man inte får en puss. Eller några fina ord. Eller någon kärlek. Då är Alla Hjärtans Dag ett onödigt kommersiellt dravel. Men om man får något av det så är det en ganska fin uppfinning. Imorgon ska jag bestämma mig för vad jag tycker om den där dagen egentligen.

Det är också dagen D för vår lägenhet. Vad kan vara mer symboliskt än att sälja sitt gemensamma skilsmässohem just den 14 februari? Jag visualiserar att vi får snuskigt mycket pengar för den. Då blir det så nämligen. Det blir det.

Nu har jag intagit thai take away i sängen. Skrivit en stund. Mailat. Lyssnat på musik. Bearbetat min huvudvärk. Så nu ska jag öppna min godispåse och sätta på en film.

Just ikväll är mitt största bekymmer att hitta en skön ställning i horisontellt läge. Man kan ha det stressigare.

Köp Efter Morris här:

Prenumerera på nyhetsbrevet: