Så var den ödesdigra dagen här. Dagen då jag uppnått den där åldern som på något vis symboliserar andra sidan. 35. Det är mycket och nästa anhalt känns som 40.

Och även om jag kanske inte trodde att jag som trettiofemåring skulle vara där jag är idag (straxt innan jag träffade David för 11 år sen hade jag precis beslutat att jag skulle vara singel till jag fyllt 35…) så är jag sammanfattningsvis oerhört nöjd med mitt liv för till fället. Två helt otroliga barn, en man som jag inte finner ord att beskriva just nu och en mor, far och syster som ställer upp i alla lägen. Dessutom alla andra vuxenprylar som bil, körkort (kan vara bra att ha om man har det förra), trygghet, bostadsrätt, sommarstuga. För tillfället också ett riktigt jobb. Jiiiisus. Hur gick det till? Jag måste ha lurat mig till det.

Fick frukost på sängen och fina presenter imorse, bland annat Manu Chaos senaste. Den finns redan i min iPod som jag ska ha på väg till jobbet…. Jo, det är sant. Jag måste fira min födelsedagssöndag på jobbet. Fy fan, rent ut sagt.

Som tur är har Julian lovat att rita en teckning till mig tills jag kommer hem.
– Det blir en rymdgubbe. Kanske en marsgubbe, eller venusgubbe eller saturnusgubbe.

Älskade unge.


Så var den ödesdigra dagen här. Dagen då jag uppnått den där åldern som på något vis symboliserar andra sidan. 35. Det är mycket och nästa anhalt känns som 40.

Och även om jag kanske inte trodde att jag som trettiofemåring skulle vara där jag är idag (straxt innan jag träffade David för 11 år sen hade jag precis beslutat att jag skulle vara singel till jag fyllt 35…) så är jag sammanfattningsvis oerhört nöjd med mitt liv för till fället. Två helt otroliga barn, en man som jag inte finner ord att beskriva just nu och en mor, far och syster som ställer upp i alla lägen. Dessutom alla andra vuxenprylar som bil, körkort (kan vara bra att ha om man har det förra), trygghet, bostadsrätt, sommarstuga. För tillfället också ett riktigt jobb. Jiiiisus. Hur gick det till? Jag måste ha lurat mig till det.

Fick frukost på sängen och fina presenter imorse, bland annat Manu Chaos senaste. Den finns redan i min iPod som jag ska ha på väg till jobbet…. Jo, det är sant. Jag måste fira min födelsedagssöndag på jobbet. Fy fan, rent ut sagt.

Som tur är har Julian lovat att rita en teckning till mig tills jag kommer hem.
– Det blir en rymdgubbe. Kanske en marsgubbe, eller venusgubbe eller saturnusgubbe.

Älskade unge.

Köp Efter Morris här:

Prenumerera på nyhetsbrevet: