Jag tycker själv att jag presterat något oerhört de senaste veckorna och vill nog påstå att jag peakade idag.

Jobbade som en besatt hela dagen, mötte upp David (som är på disputationsfest ikväll) och Rufus exakt klockan 14.00 utanför jobbet, gick i rask takt mot t-banan och vidare till dagis. Plockade hem trött 4,5-åring (och kom ihåg att ta med galonisar och stövlar!!!) och på två timmar lyckades jag baka två chokladkakor, laga spagetti och köttfärssås, byta en bajsblöja from hell, mata Rufus två gånger, plocka leksaker (behöver egentligen inte nämnas, är samma sak som att andas numera), röja kök, sätta på en tvätt samt underhålla tjurskallig bebis (som tillslut fick en SonyEricsson att suga på).

Herrejävlar. Är detta livet?


Jag tycker själv att jag presterat något oerhört de senaste veckorna och vill nog påstå att jag peakade idag.

Jobbade som en besatt hela dagen, mötte upp David (som är på disputationsfest ikväll) och Rufus exakt klockan 14.00 utanför jobbet, gick i rask takt mot t-banan och vidare till dagis. Plockade hem trött 4,5-åring (och kom ihåg att ta med galonisar och stövlar!!!) och på två timmar lyckades jag baka två chokladkakor, laga spagetti och köttfärssås, byta en bajsblöja from hell, mata Rufus två gånger, plocka leksaker (behöver egentligen inte nämnas, är samma sak som att andas numera), röja kök, sätta på en tvätt samt underhålla tjurskallig bebis (som tillslut fick en SonyEricsson att suga på).

Herrejävlar. Är detta livet?

Köp Efter Morris här:

Prenumerera på nyhetsbrevet: