Tick tack. Klockan går och snart är vi på andra sidan. 2011. Far beyond 2001 – Ett rymdäventyr. Ett jordäventyr. Ett verklighetsäventyr.  Förra året vid samma tid var jag på väg in i ett nytt liv. Ingenting som hände under 2010 har gått att riktigt känna igen. Det mest händelserika året i mitt liv. De högsta peakarna och de lägsta nivåerna.

En summering då. Jag vande mig långsamt vid mitt singelliv. Grejade ensamheten. Jag blev ensam ägare till torpet. Jag lärde mig vad äkta ångest kan innebära, jag köpte en egen bostadsrätt och sålde en annan. Jag bodelade, blev ensamstående förälder. Jag närmade mig långsamt mannen som jag efter sommaren äntligen fattade att jag älskar. Han som har stått ut. Jag fick sparken, började på min bok, förkastade min bok och tog upp den igen.

Det starkaste från året är tveklöst alla fantastiska människor som hållit i mig. Alla nära och avlägsna, nya, återupptäckta och gamla. Jag menar er ALLA. Utan er hade jag inte funnits nu. Inte i den här formen. Jag hade gått upp i rök istället för att bli stark. Jag hade gått under istället för svävat över. Jag hade tappat livet istället för att återvinna det.

Till er alla – ett gott fucking nytt år!

Skål!

Köp Efter Morris här:

Prenumerera på nyhetsbrevet: