Nu har jag klippt min gräsmatta, eller klöveräng, med min nya Black & Decker GR3820-QS . Vilken körglädje!

Vi kom ner vid 19.00, hittade pannkakor i frysen (jag är verkligen ett GENI som har hemgjorda pannkakor i frysen!), utfodrade barnen och sen spelade vi Fia med knuff. En uttråkad morsa, en superengagerad sjuåring och en snubbe på 3,5 som kör sina egna regler. “Jag fick tre, då går jag fyra…”. Oslagbar kombo.

Sen blev det film. Och jag panikrusade ut, monterade ihop gräsklipparen och körde som en galning. Mördade varenda klöver. Vid 21.30 kom Rufus ut och ville hjälpa till. Filmen var för tråkig. Så vi körde sista biten ihop och han var lyrisk.

– Mamma, vad bra den är… Jag älskar den här gräsklipparen.

Jag ser det som min uppgift att tala om för hans blivande pojk- eller flickvän att hans första kärleksaffär inkluderade en maskin.

Fast jag är lite benägen att hålla med honom. Den klippte som en gudinna. Det är kärlek på nåt vis.

Love.

Köp Efter Morris här:

Prenumerera på nyhetsbrevet: