Städat (nästan överallt), bunkrat vin och öl och mousserande som står och kyler ner sig på balkongen till perfekt temperatur, handlat mat och gjort en okej Spotifylista. Satt upp en lapp till grannarna och artighetspratat med några av dem. Det enda som känns lite otajmat är att jag har en bad hair day och egentligen inga kläder att sätta på mig. Men det berör främst mig och går inte ut över mina gäster. Så det kan jag ta. Det viktigaste är att de trivs ikväll.

En skön tid är den här tiden. Den innan någonting börjar. Förväntningarna och lugnet, när man fortfarande har hyfsat koll på läget.

För om några timmar tappar jag garanterat den kollen, som alltid.  

Men det brukar bli rätt okej ändå. Kontroll brukar vara överskattat i festsammanhang.

Köp Efter Morris här:

Prenumerera på nyhetsbrevet: