Efter en halvtrevlig natt som liknande en smälla-i-dörrar-fars och som genererade hela tre timmars sömn (ej sammanhållen) var det helt okej att vara ensam upp till frukosten imorse. Alla andra sov tungt.

Då inträffade något märkligt i köket. Jag brände mig på kaffet. Först förnam jag en känsla jag vagt kände igen. Hmmm. Hett kaffe. Fantastiskt!

Sen insåg jag: jag har inte druckit varmt morgonkaffe på fler månader! Det har alltid svalnat i takt med gröttillagning, blöjbytning och allmänt spring.

Det är nu man får trösta sig med att det finns en tid efter spädbarnsåldern. Det finns faktiskt det. Jag vet det, jag vet det, jag vet det….


Efter en halvtrevlig natt som liknande en smälla-i-dörrar-fars och som genererade hela tre timmars sömn (ej sammanhållen) var det helt okej att vara ensam upp till frukosten imorse. Alla andra sov tungt.

Då inträffade något märkligt i köket. Jag brände mig på kaffet. Först förnam jag en känsla jag vagt kände igen. Hmmm. Hett kaffe. Fantastiskt!

Sen insåg jag: jag har inte druckit varmt morgonkaffe på fler månader! Det har alltid svalnat i takt med gröttillagning, blöjbytning och allmänt spring.

Det är nu man får trösta sig med att det finns en tid efter spädbarnsåldern. Det finns faktiskt det. Jag vet det, jag vet det, jag vet det….

Köp Efter Morris här:

Prenumerera på nyhetsbrevet: