ImageNu är allt som det ska vara igen. Man ska vara tillsammans, inte isär. Det är bäst så.

Underbara David hade med sig Kanada-presenter till oss alla. Medan Julian går runt och kramar sin Nicke Nyfiken-apa och Rufus suger på sin poliobakterie (ja, han fick en sån…) går jag runt i ett par nya och helt fulländade Converse.

Döskallar och rosa blommor och jag är helt kär. Både i min man och i mina snygga skor.

Tack och välkommen hem.

Nu är allt som det ska vara igen. Man ska vara tillsammans, inte isär. Det är bäst så.

Underbara David hade med sig Kanada-presenter till oss alla. Medan Julian går runt och kramar sin Nicke Nyfiken-apa och Rufus suger på sin poliobakterie (ja, han fick en sån…) går jag runt i ett par nya och helt fulländade Converse.

Döskallar och rosa blommor och jag är helt kär. Både i min man och i mina snygga skor.

Tack och välkommen hem.

Image
Snyggt. Så snyggt.

Köp Efter Morris här:

Prenumerera på nyhetsbrevet: