En intensiv vecka på jobbjobbet (alltså det jobbet man gör som man får lön för, sen finns det annat, vid-sidan-om-jobb, som man bara gör ändå – ja, ni fattar). Så nu tänkte jag ta fredagkvällen off.

Jag gick och handlade lite. Ett gott vin, en ny blus, yoghurt. Ja, lite sånt där som man inte kan leva utan. Inne på Indiska fick jag plötsligt en intensiv känsla av att jag är värd nåt mer. Så jag köpte ett nytt armband och en ljuslykta. Jag kände att jag behövde skriva, ta ett glas vin och tända ett ljus i en grön ljuslykta just ikväll.

Så nu har jag gjort det.

Senare ikväll ska jag möta upp några glada människor på Söder (är det inbillning att människor är lite gladare på Söder? Knarktätt? ). Om jag har tur får jag dansa.

I feel lucky. På nåt sätt.

 

Köp Efter Morris här:

Prenumerera på nyhetsbrevet: