Igår fanns det knappt några gränser för hur arg jag var. Hela dagen lång. Av olika anledningar som jag varken vill eller tänker gå in på här. Men man kan väl säga att jag är rätt less på vuxna män som beter sig som fjortonåringar och inte kan stå för sina handlingar. Man kan väl också nämna, i sammanhanget, att jag är utled på att sopa upp andras skit och dessutom få höra att jag gör det på ett dåligt sätt.

Ja, herregud.

Men nu är jag glad. Har haft en skön kväll med barnen (D är på fest så jag har dem lite tillfälligt – tack så mycket) och imorgon drar jag till torpet på riktigt. Första övernattningen för säsongen. På nervägen ska jag fylla hela jävla bilen med god mat, packning, plantor, champagne och gott vin. Sen ska jag städa, vädra sängkläder, skura golv och flytta in. I mitt hus.

Det ska jag göra. Och vem kan vara arg då? Nej, det går då rakt inte.

Köp Efter Morris här:

Prenumerera på nyhetsbrevet: