Tjej med gravidmage ringer upp sin kille.
– Hej, det är jag.

De pratar en stund.

-Jo, du jag tänkte, jag har fått ett jobb, eller ett erbjudande om ett jobb. Ett par månader när bebisen i sådana fall är typ ett halvår. Skulle du kunna tänka dig att vara pappaledig ett par månader heltid då.

Tyst och lyssnar (jag också!).
– Jaha. Mmmm. Men… jaha. Okej…

Spänningen stiger.
– Okej… okej…okej… Jag… mmmm…

Spänningen är olidlig (dessutom måste jag gå av snart!).
– Nej, okej. Jag tänkte kanske att det inte skulle funka, men jag ville bara fråga.

GAHHHHHHH!


Tjej med gravidmage ringer upp sin kille.
– Hej, det är jag.

De pratar en stund.

-Jo, du jag tänkte, jag har fått ett jobb, eller ett erbjudande om ett jobb. Ett par månader när bebisen i sådana fall är typ ett halvår. Skulle du kunna tänka dig att vara pappaledig ett par månader heltid då.

Tyst och lyssnar (jag också!).
– Jaha. Mmmm. Men… jaha. Okej…

Spänningen stiger.
– Okej… okej…okej… Jag… mmmm…

Spänningen är olidlig (dessutom måste jag gå av snart!).
– Nej, okej. Jag tänkte kanske att det inte skulle funka, men jag ville bara fråga.

GAHHHHHHH!

Köp Efter Morris här:

Prenumerera på nyhetsbrevet: