– Det går bra att beställa här!

– Tack€¦ öhhhh. Då ska vi se. En Big Mac & co, med Cola light utan is. Och du kan ta en stor pommes till den. Sen vill jag ha en MacFeast utan lök, om det går bra. Men gärna med lite sån där gurka som brukar finnas på Big Mac. Går det att ordna så? Bra. Och till den vill jag ha en Fanta€¦ eller förresten ta en Cola till den också. Men inte light, utan vanlig. Och den ska vara med is. Till den kan jag ta en mellan pommes och någon sås. Vad har ni för såser, förresten? Hmmm€¦ okej€¦ ta den där då, den starka. Sen vill jag ha en sådan där barnmeny. En sådan där låda. I den vill jag ha hamburgare. Fast med ost. Tror jag. Eller€¦ äh, ta utan ost. Det blir bra. Eller förresten ta ost. Och sen€¦ kan man få mjölk i den? Bra. Då tar jag mjölk. Eller förresten, ta juice istället. Vad finns det för sorter? Okej, ta äpple. Eller har ni apelsin? Ta det istället då. Sen kan jag ta två kaffe, en utan mjölk och en med.

– Hrmf€¦ var det bra så?
– Jag tror det€¦

Springa, hämta, springa hämta€¦

– Du? Har ni en annan leksak? Han har redan en sån här.

Människan bakom disken känner sig nu EXAKT som jag gör om morgnarna.Den enda skillnaden är att hon eller han förmodligen inte har försovit sig, håller på att avlida av hunger och har ett kaffesug som borrar sig in i lillhjärnan. Kassören slipper med all sannolikhet också mata en av gästerna. De hör normalt heller inte till hans eller hennes jobb att trösta en gråtande gäst som klämt fingrarna i servetthållaren.

Men jag slår vad om att de inte heller inte får världens gosigaste grötpuss från en minigäst som har Sveriges bästa morgonhumör. Eller en kram från världens bästa, varmaste, lockigaste och yrvaknaste man i hallen innan de ska gå. Eller en klapp på kinden av världens rakhårigaste, blondaste, klokaste lilla femåring som finns.

Men det får jag.

– Det går bra att beställa här!

– Tack€¦ öhhhh. Då ska vi se. En Big Mac & co, med Cola light utan is. Och du kan ta en stor pommes till den. Sen vill jag ha en MacFeast utan lök, om det går bra. Men gärna med lite sån där gurka som brukar finnas på Big Mac. Går det att ordna så? Bra. Och till den vill jag ha en Fanta€¦ eller förresten ta en Cola till den också. Men inte light, utan vanlig. Och den ska vara med is. Till den kan jag ta en mellan pommes och någon sås. Vad har ni för såser, förresten? Hmmm€¦ okej€¦ ta den där då, den starka. Sen vill jag ha en sådan där barnmeny. En sådan där låda. I den vill jag ha hamburgare. Fast med ost. Tror jag. Eller€¦ äh, ta utan ost. Det blir bra. Eller förresten ta ost. Och sen€¦ kan man få mjölk i den? Bra. Då tar jag mjölk. Eller förresten, ta juice istället. Vad finns det för sorter? Okej, ta äpple. Eller har ni apelsin? Ta det istället då. Sen kan jag ta två kaffe, en utan mjölk och en med.

– Hrmf€¦ var det bra så?
– Jag tror det€¦

Springa, hämta, springa hämta€¦

– Du? Har ni en annan leksak? Han har redan en sån här.

Människan bakom disken känner sig nu EXAKT som jag gör om morgnarna.Den enda skillnaden är att hon eller han förmodligen inte har försovit sig, håller på att avlida av hunger och har ett kaffesug som borrar sig in i lillhjärnan. Kassören slipper med all sannolikhet också mata en av gästerna. De hör normalt heller inte till hans eller hennes jobb att trösta en gråtande gäst som klämt fingrarna i servetthållaren.

Men jag slår vad om att de inte heller inte får världens gosigaste grötpuss från en minigäst som har Sveriges bästa morgonhumör. Eller en kram från världens bästa, varmaste, lockigaste och yrvaknaste man i hallen innan de ska gå. Eller en klapp på kinden av världens rakhårigaste, blondaste, klokaste lilla femåring som finns.

Men det får jag.

Köp Efter Morris här:

Prenumerera på nyhetsbrevet: