Julian klagar på magont klockan 04.00. Julian vrider sig, vänder sig, blir törstig och kan absolut inte somna om.
– Det känns som om jag har pudding i benen…

Insikt – inget dagis.

David åker till jobbet, jag tar över efter lunch. Julian kärnfrisk, fullständigt oregerlig och klättrar hysteriskt på lägenhetens samtliga väggar. Häller ut hela djurlådan på golvet (med hans djurintresse vill det inte säga lite). Jag blir galen.

– Plocka upp! NU!
– Du ska hjälpa mig…
– Aldrig i livet! Det var du som hällde ut allt.

Paus. Plockar lite förstrött och börjar skratta. Ja, skratta!!! Jag blir ännu galnare.
– PLOCKA UPP!

Fnissig:
– Men mamma… hur kan man vara så förskräcklig som du? Du är ju arg…. som en varg.

Förskräcklig varg? Gärna för mig.
 

Julian klagar på magont klockan 04.00. Julian vrider sig, vänder sig, blir törstig och kan absolut inte somna om.
– Det känns som om jag har pudding i benen…

Insikt – inget dagis.

David åker till jobbet, jag tar över efter lunch. Julian kärnfrisk, fullständigt oregerlig och klättrar hysteriskt på lägenhetens samtliga väggar. Häller ut hela djurlådan på golvet (med hans djurintresse vill det inte säga lite). Jag blir galen.

– Plocka upp! NU!
– Du ska hjälpa mig…
– Aldrig i livet! Det var du som hällde ut allt.

Paus. Plockar lite förstrött och börjar skratta. Ja, skratta!!! Jag blir ännu galnare.
– PLOCKA UPP!

Fnissig:
– Men mamma… hur kan man vara så förskräcklig som du? Du är ju arg…. som en varg.

Förskräcklig varg? Gärna för mig.

Köp Efter Morris här:

Prenumerera på nyhetsbrevet: