I förra veckan kom senaste numret av Buffé, tidningen man får helt gratis om man konsumerat tillräckligt mycket på ICA. Tack. Den här gången har de ett världsrekordlarvigt reportage. ”Härliga grilldofter – hemma hos familjen Klum” heter det. Familjen Klum med vänner står runt en rykande grill med varsitt glas rosé i handen. Piffigt.

Ett citat från ingressen: ”Grilldofterna kittlar och solen värmer när Mattias med fru och ett par vänner bjuder på härliga umgängesrätter och samtalar om råvarorna, miljön och de goda smakerna”

Sug på den ni.

Jag har alltid undrat hur dessa reportage kommer till. Ringer Bufféreportern upp familjen Klum.
– Vi tänkte komma förbi och kolla lite på vad ni brukar laga en helt vanlig grillkväll.

Herr Klum blir till sig.
– Åhhh, absolut vad trevligt! Då ska jag göra min vita sparris med citronsås och örtkrust. Och kanske min färskpotatiscréme med löjrom. Sen ska jag le hela kvällen och be mina gäster att le lika mycket. Sen ska jag säga åt dem att då och då luta sig ner över tallrikar och skålar och lukta så att fotografen får många såna bilder. Jag skulle också kunna stå och hålla i tre nyskördade färskpotatisar och förföriskt titta in i kameran. Bara för Buffé.

Avslappnat.

I förra veckan kom senaste numret av Buffé, tidningen man får helt gratis om man konsumerat tillräckligt mycket på ICA. Tack. Den här gången har de ett världsrekordlarvigt reportage. ”Härliga grilldofter – hemma hos familjen Klum” heter det. Familjen Klum med vänner står runt en rykande grill med varsitt glas rosé i handen. Piffigt.

Ett citat från ingressen: ”Grilldofterna kittlar och solen värmer när Mattias med fru och ett par vänner bjuder på härliga umgängesrätter och samtalar om råvarorna, miljön och de goda smakerna”

Sug på den ni.

Jag har alltid undrat hur dessa reportage kommer till. Ringer Bufféreportern upp familjen Klum.
– Vi tänkte komma förbi och kolla lite på vad ni brukar laga en helt vanlig grillkväll.

Herr Klum blir till sig.
– Åhhh, absolut vad trevligt! Då ska jag göra min vita sparris med citronsås och örtkrust. Och kanske min färskpotatiscréme med löjrom. Sen ska jag le hela kvällen och be mina gäster att le lika mycket. Sen ska jag säga åt dem att då och då luta sig ner över tallrikar och skålar och lukta så att fotografen får många såna bilder. Jag skulle också kunna stå och hålla i tre nyskördade färskpotatisar och förföriskt titta in i kameran. Bara för Buffé.

Avslappnat.

Köp Efter Morris här:

Prenumerera på nyhetsbrevet: