Alla andra gör det ju. Så varför inte jag – summerar 00-talet?

Jag går inte ur det på samma sätt som jag klev in i det i alla fall. Den saken är säker. De senaste 10 åren av mitt liv har varit de absolut mest händelserika sen hösten -72.

Jag inledde med att gifta mig 2000 och avslutar med att skilja mig under de sista skälvande veckorna av årtiondet. Det är på gränsen till snyggt, kan jag tycka.

00-talet var också det tal där jag fick mina älskade söner som kommit att förändra hela min syn på livet. Att föda dem bräcker alla andra prestationer jag åstadkommit. Jag startade företag och lade ner företag, fick ett bra och roligt jobb som blev fast. Flyttade till större lägenhet, tog körkort och köpte både bil och torp. Och jag blev moster till världens sötaste systerdotter. Jag träffade nya vänner som blivit vänner för livet. Och jag förlorade andra som jag tappat kontakten med.

Jag säger som Rocky i dagens DN – “00-talet gick fan inte av för hackor för min del! Jag tror fanimej jag peakade där nånstans också till råga på allt!”

Nu är det full fart framåt som gäller. Det gamla har varit fint men något säger mig att det nya kan bli ännu finare. Det ska jag se till att det blir!

Köp Efter Morris här:

Prenumerera på nyhetsbrevet: